Sobre el projecte

El millor del poble i el millor de la ciutat

El millor de viure a Viladecans és que som les dues coses.

Com a poble, ens coneixem i podem ajudar-nos els uns als altres. I tenint en compte que els últims temps han estat especialment difícils per al comerç local, els ajudarem al fet que venguin més.

Per això, com a ciutat que som, hem creat una plataforma electrònica pròpia perquè els ciutadans de Viladecans puguem comprar online de manera fàcil i segura en els nostres comerços i rebre-ho còmodament a casa.

Compra 08840 és una plataforma de comerç electrònic on negocis i ciutadans i ciutadanes poden beneficiar-se d'una oferta conjunta dels comerços i serveis de la ciutat a través d'Internet.

Guanyarà el comerç, perquè impulsant la compra de proximitat retornarem l'esforç que han fet durant els confinaments i podran tirar endavant el seu negoci. Guanyarem els ciutadans i ciutadanes, perquè podrem comprar còmodament des de casa en tots ells. I guanyarà Viladecans, perquè es reactivarà el comerç de proximitat i l'economia local en general.

La compra en línia fa gran el comerç local

Compra a Viladecans i contribueix a fer créixer l’economia de la ciutat
Descobreix nous comerços: a Viladecans tenim de tot!
Adquireix productes de diverses botigues en una sola compra!
Escull com vols rebre-ho: a la botiga, a casa o a un punt de recollida!
Fes el pagament amb total tranquil·litat i transparència
Bescanvia els teus vilawatts i treu rendiment al teu estalvi energètic.

La compra en línia fa gran el comerç local

Compra a Viladecans i contribueix a fer créixer l’economia de la ciutat
Descobreix nous comerços: a Viladecans tenim de tot!
Adquireix productes de diverses botigues en una sola compra!

Vilawatts? Sí, gràcies!

A Compra 08840 no només acceptem vilawatts, sinó que ens encanta que els facis servir! Tots els comerços que hi trobaràs estan adherits a la moneda local!

A més, hem preparat la plataforma perquè puguis realitzar les teves compres en aquesta moneda amb la mateixa facilitat que ho fas amb la targeta del banc, perquè la nostra moneda també fa gran el nostre comerç!

Si encara no t’has sumat a la moneda local, no esperis ni un minut més!

Informa’t de tots els avantatges!


Aquesta és la mesura 13 del Pla de Reactivació Local de l’Ajuntament de Viladecans. Un projecte impulsat junt amb la Xarxa Comercial i el Gremi d’Hostaleria de la ciutat.