Alimentació

Cal Xim Xim
"Som Proximitat !!!"
Telèfon
Segueix-nos!

Cal Xim Xim, una de les cases pairals més antigues de Viladecans, s’ha dedicat des dels seus inicis als cultius hortofructícoles, una història que es remunta a principis de segle XX, amb la comercialització als mercats de la mancomunitat de Sabadell, Terrassa, l’antic Born i l’embarcament de l’exportació cap Europa.

Actualment el projecte està en mans Mauri Bosch Bernad i Natàlia Perni Forns, amb el suport i experiència de Josep Bosch. Entre tots impulsem l’explotació familiar de 30 hectàrees, unes terres de cultiu a l’aire lliure i hivernacle situades dins del Parc Agrari del Baix Llobregat, als termes municipals de Viladecans, Sant Boi del Llobregat i Gavà. 

La nostra estructura productiva és diversa i diferenciada per mantenir aquests diferents terrenys de cultiu en marxa, un territori que agrupa des de les sorres de Gavà-Viladecans a la terra franco-llimosa de Sant Boi. Això permet un ampli ventall de productes amb qualitat organolèptica molt important. Tant és així que els nostres tomàquets són coneguts pel seu gust a molts punts de la comarca i de Barcelona.

Cal destacar que les nostres verdures, hortalisses i fruites tenen la cobertura del Producte fresc del Parc Agrari, venda directa, ADV del Baix Llobregat o Carxofa Prat.