Alimentació

Cal Delaida
"Plantem, cuidem i collim per tu. Fem salut"
Telèfon
Segueix-nos!

Som Joaquim i Yolanda. 

Som una empresa familiar que pertanyem a dues famílies de generacions de pagesos de Gavà i de Viladecans, per això el nostre començament és des que naixem. Cal Delaida és la casa Pairal de Viladecans i allà vivim tots dos al costat dels nostres fills. Els terrenys agrícoles els tenim a Gavà ia Viladecans. Tenim també una finca a Almoster, d'oliveres i fruits secs.

En venir de famílies d'agricultors tots dos, això ho hem fet tots dos tota la vida però com a unió familiar pròpia amb la venda directa portem des del 2015 que comencem amb el Mercat de pages de Gavà i un any més tard comencem amb el Mercat de Pages de Viladecans. També fem venda directa als nostres camps.

La nostra feina és molt dura però ens agrada molt i això ho fa més suportable. Ens trobeu a nosaltres al capdavant del mercat i de les comandes pel que ens podeu consultar els dubtes que us sorgeixin i us els contestarem.

Oferim productes hortofructícoles pertanyents al Parc Agrari i de Km 0 d'agricultura sostenible i integrada. Podeu trobar-lo a la venda directa als Mercats de Pages de Gavà i de Viladecans, i al propi camp agrícola. També oferim el servei que pugueu fer la vostra comanda i recollir-lo sense esperes al mateix mercat o si ho preferiu també oferim el repartiment a domicili.

El nostre objectiu és poder seguir dedicant-nos al que ens agrada a tots dos que és el camp.

Que pugueu gaudir dels avantatges que té tenir productors agrícoles a la nostra població, que podeu gaudir en salut dels productes de proximitat i d'agricultura tradicional que us oferim. I amb això podem seguir gaudint a Viladecans d'aquestes espectaculars vistes que proporcionen les explotacions agrícoles i que els agricultors ens podem continuar dedicar al que ens agrada. Cuida els productors locals es cuidar a la nostre ciutat.

La qualitat, el sabor, la frescor, la durabilitat, són algunes de les qualitats que defineixen els nostres productes i això és salut per a tots.