Llar

Bianco Mobiliari
"Interiorisme i mobiliari"

En Bianco Mobiliari som una empresa referent en interiorisme i mobiliari per interiors i exteriors en la que pots trobar de tot, menjadors, dormitoris, juvenils, rebedors, armaris a mida, vestidors, taules, cadires, taules de centre, matalassos, somiers, articulats, canapès, etc.

T'oferim mobles adequades al teu pressupost, barates i assequibles amb una àmplia gamma on sempre trobaràs el que busques.

Bianco Mobiliario és un referent en dissenys d'interior i exterior, amb més de 30 anys d'experiència, en plena expansió i creixement.

En la nostra tenda Bianco de Viladecans t'espera un personal amb àmplia qualificació, per trobar la millor solució per a cada client, de manera totalment personalitzada i creant espais únics i de màxima qualitat.

T'oferim infinitat de models de tots els productes en diferents estils i de les últimes tendències. Tenim les últimes novetats i la tecnologia més innovadora.

Proporcionem tota mena de servei, des de projectes individuals d'una sola estança, fins al projecte integral de l'habitatge.

Estarem encantats d'atendre'ls en la nostra tenda Bianco Viladecans. ¿A què estàs esperant per venir a visitar-nos? Vine a coneixe'ns.


Disposem dels següents mètodes d'enviament i recollida de productes:


Els productes estaran disponibles en modalitat Recollida a la botiga en el termini null hores

Recollida a la tenda en el següent horari:

Dilluns a Divendres de: 10-13:30h i 17-20:30h Dissabte: de 10-13h

Enviaments i política de devolucions

Les despeses d'enviaments els cobreix el client.

Per a enviaments a Espanya i Portugal:
- Paquets Petits: 6  €
- Paquets Mitjans: 9  €
- Paquets Grans fins a 10 kg: 12 €
- Paquets de 10-15 kg: 14 €
- Més de 15 kg:1 € per quilo.

Per a enviaments a Canàries
- Paquets Petits: 9 €
- Paquets Mitjans: 12 €
- Paquets Grans fins a 15 kg: 17 €
- Més de 15 kg:2 € per quilo.

DEVOLUCIONS
Comptes amb 15 dies per a devolucions una vegada realitzat l'enviament.
El transportista recull el paquet del domicili del client. Els ports d'enviament de la devolució són a càrrec del client.