Moda

Barroso Esports
"La teva tenda d'esports"

Barroso Esports neix l'any 1982 amb la seva primera botiga situada en barri antic de Viladecans. Sorgeix amb la idea de proveir al poble amb productes relacionats amb l'esport i treballar amb clubs i entitats locals. Aquest ha estat sempre el nostre emblema, i fins al dia d'avui és el nostre referent.

Treballem amb les principals marques del sector esportiu, com poden ser Nike, Adidas, Puma, Convers, Asics i un llarg etcètera que podràs trobar a les nostres botigues. Actualment disposem d'una botiga especialitzada en futbol en el número 30-32 del carrer Pi i Maragall, i la nostra botiga d'esports situada al número 25 del mateix carrer.


El nostre negoci es basa en la venda d'articles relacionats amb l'esport i la moda esportiva. Som especialistes també a treballar amb clubs i col·legis oferint els nostres serveis de personalització tèxtil. El nostre objectiu és seguir en la mateixa línia de treball que tan bons resultats ens està donant.

Actualment som un equip de 4 persones, Juan, Jessica, Joan i Erik.

Disposem dels següents mètodes d'enviament i recollida de productes:


Els productes estaran disponibles en modalitat Lliurament a domicili en el termini 24-72 hores

Enviament a domicili amb despeses d'enviament segons distància i pes d'acord amb la política de la plataforma.

Enviament gratuït a partir de 20.00 €

Recollida a la tenda en el següent horari:

De Dilluns a Dissabte de: 10 -13.30h i 16.30 -20.30h

Enviaments i política de devolucions

BARROSO es compromet al lliurament de la seva comanda de 24 a 48 hores (Laborables) una vegada que el pagament sigui acceptat. Per als enviaments fora de la península, el nostre compromís és de màxim 72 hores (Laborables). Queda exclòs si el producte és personalitzat, que haurem de sumar 24 hores (Laborables)

Les comandes es realitzen per empreses de transports nacionals i internacionals de reconegut prestigi, com TIPSA, MRW o Correus Express, per a assegurar-nos el lliurament en perfectes condicions del seu article.

Pots recollir el producte en botiga: c/ Pi i Margall núm. 30-32, Viladecans.

Per a iniciar el procés de devolució s'ha de posar en contacte a través del telèfon 93 658 69 51 o escrivint a l'email barroso@barrosoesports.com

Canvis de productes no desitjats o no defectuosos. Assegura't de respectar els següents criteris:

- Els productes han d'estar en la mateixa condició com els vas rebre. El producte ha d'estar sense usar, en perfectes condicions i amb les etiquetes
i l'embalatge original.
- No hagi estat personalitzat prèviament.
- Si els productes rebuts estan usats, sense embalatge original o no estan en perfecte estat, Barroso Center es reserva el dret a no acceptar-lo.
- En cas de canvi de talla, el envio del nou producte i la recollida la realitzarà el propi transportista, havent d'abonar-li el client el preu de devolució
en el moment del recollit/lliurament, 4,50 € .

Canvis de productes defectuosos o no sol·licitats. Assegura't de respectar els següents criteris:
- El producte és defectuós.
- El producte no coincideix amb el sol·licitat.
- En aquests casos, el transportista es comunicarà amb el client per a acordar data i hora de recollida de l'articulo a retornar.

Per a qualsevol dels casos, disposes almenys dels 14 dies naturals establerts per llei, comptabilitzant des de l'endemà a la recepció de la comanda. (Màxim 30 dies per a la devolució o canvi del producte)