Lifestyle

Angelito de la guarda
"Espelmes, batejos i regals personalitzats"
Telèfon
Segueix-nos!
Fa un temps, vàrem celebrar el bateig de la meva filla. Vaig passar diversos dies buscant espelmes i ciris per a batejos en internet, i per a la meva sorpresa, no vaig trobar gairebé res o el poc que vaig veure no em va agradar. Així que vaig decidir fer-la jo mateixa. Encara que vaig estudiar Economia, des de sempre m'han agradat els treballs manuals i la decoració, així que em vaig llançar a la piscina; i vaig decidir vendre les meves pròpies veles personalitzades per a batejos i comunions.

D'on trec la inspiració? Perquè de la meva pròpia experiència, de les necessitats que descobreixo en les clientes i de posar-li molta molta imaginació i ganes al tema.

Angelito de la guarda és un negoci artesanal, tots els productes els confecciono jo mateixa. Depenent del producte, el client pot personalitzar-lo amb la inicial/nom, o es pot personalitzar els materials, colors,... Avui dia no visc d'això, però m'agradaria aconseguir que sigui una font d'ingressos estable.

Disposem dels següents mètodes d'enviament i recollida de productes:


Els productes estaran disponibles en modalitat Lliurament a domicili en el termini 24-48 hores

Enviament a domicili amb despeses d'enviament segons distància i pes d'acord amb la política de la plataforma.

Enviament gratuït a partir de 20.00 €

Recollida a la tenda en el següent horari:

Botiga online 24h Atenció al client 9-18h

Enviaments i política de devolucions

El temps de lliurament depèn dels productes triats i de si requereix personalització o no. En cada fitxa de producte trobaràs el termini de lliurament per a aquest producte.

Els enviaments NACIONALS (PENÍNSULA) tenen un cost fix de 5,95 €. La nostra tarifa d'enviament contempla enviar la comanda a una única adreça i d'una sola vegada en Península. Si necessites que la teva compra vagi a dues direccions diferents hauràs de realitzar una comanda per a cada direcció. En cas d'ENVIAMENT GRATIS, l'oferta contempla únicament 1 enviament i un sol embalum independentment de l'import de la comanda.Les promocions d'ENVIAMENT GRATIS només contemplen l'enviament gratuït segons la comanda mínima especificada a Espanya Península.Per a enviaments fora de la península, pots contactar amb nosaltres a hola@angelitodelaguarda.comNo ens fem responsables dels retards produïts per la nostra agència de missatgeria, però gestionarem qualsevol incidència que es produeixi durant l'enviament. El nostre objectiu és que tinguis la teva comanda a casa al més aviat possible sent el termini màxim de 3 setmanes.

Devolucions

Si la teva compra en la nostra web no s'ajusta al que esperaves pots retornar-nos els productes fins a 15 dies des de la recepció de la comanda, sempre que no sigui un producte personalitzat (els productes personalitzats no poden ser «recomercialitzats»).
Només necessites enviar el/els producte/s a Angelet de la Guarda (Violers núm. 17 08840 Viladecans, Barcelona). Els costos de l'enviament de la devolució són a càrrec del comprador com indica L'Art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener, d'Ordenació del Comerç Minorista. No acceptarem devolucions a ports deguts.
Una vegada rebuda i comprovada la devolució, procedirem al reemborsament de l'import exceptuant els costos de transport, si és que hi ha hagut algun.