Comandes

Els Productes es presentaran i posaran a disposició del Client a la Plataforma amb una descripció informant el Client de les característiques essencials del producte i del seu preu. Tant la descripció com el preu indicats seran fixats pels comerciants sota la seva exclusiva responsabilitat.

Els productes que voleu comprar s'han de seleccionar i afegir a la cistella de la compra fent clic a la icona corresponent. A la cistella de la compra es poden afegir unitats de l'article o articles seleccionats. En cas que s'hagin decidit els productes a adquirir, el client passarà al següent pas per adquirir-los, sigui com a Client no registrat o com a Client Registrat (vegeu el punt 1.2).

Respectant la inclusió de les seves dades personals, haurà d'haver llegit i acceptat la clàusula relativa a les dades personals i les condicions de venda marcant una casella establerta a aquest efecte. Les dades personals que s'incorporaran a la nostra base de dades seran sol·licitades per poder tramitar la comanda i facilitar el lliurament de la compra. Les dades personals s'han d'indicar amb precisió per evitar confusions o incidències en l'enviament dels articles adquirits.

Un cop el formulari de comanda s'ha emplenat, s'ha de comprovar la casella d'acceptació de les condicions de venda i protecció de dades, i la comanda s'ha de confirmar fent clic a "confirmar i pagar l'ordre".

Per als pagaments amb targeta de crèdit, dèbit o en moneda local Vilawatt, el càrrec es farà en línia, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament de l'entitat financera o moneda local, un cop s'hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.

Un cop confirmada l'operació, s'enviarà un missatge de correu electrònic (indicat anteriorment pel Client) en un termini de 24 hores, informant-lo de la disponibilitat o no dels productes sol·licitats i confirmant així la comanda realitzada, que es carregarà al Client d'acord amb la forma de pagament acordada en el moment de la compra. 

Si es confirma la comanda, s'informarà de la descripció de la comanda i del número de comanda en el correu electrònic garantint que la compra s'ha realitzat correctament.
La no recepció d'aquest missatge pot ser degut a un problema transitori de comunicacions de xarxa o un error d'escriptura a l'adreça electrònica comunicada. En ambdós casos, és aconsellable que el client contacti amb
hola@compra08840.com.

En el cas que el Client estigui registrat, la comanda s'emmagatzemarà en la seva Àrea Privada, en la qual podrà accedir amb el Client i la contrasenya facilitada en el registre. Si el Client no està registrat, amb el correu electrònic indicat en la compra dels productes s'enviarà el número de comanda i el seguiment dels seus enviaments per tenir-los localitzats.

L'Ajuntament de Viladecans informarà al Venedor de la part de la comanda que el concerneix, ja que la Plataforma permet la compra de productes a diversos comerços en el mateix ordre.

En cas de rebuig de l'ordre per part del comerç, el comerç és l'únic responsable.

El comerciant es compromet que l'estoc de productes que es posaran a disposició del Client a la Plataforma estigui al dia.


Els Productes adquirits pel Client seran enviats pel comerciant mitjançant l'etiqueta d'enviament que es tramitarà a través de la seva àrea de gestió privada.

Els clients també podran fer comandes de diferents comerciants que s'agruparan en una única cistella de la compra rebent informació sobre l'estat dels diferents enviaments associats a aquesta compra.