Formes de pagament en Compra 08840

Tots els productes de la Plataforma es mostren amb l'IVA inclòs. En la passarel·la de compra s'indicaran els descomptes i/o despeses addicionals en cas que a algun o alguns dels productes els siguin repercutits.

 

FORMES DE PAGAMENT

El pagament de les compres efectuades en la Plataforma Compra08840 poden fer-se mitjançant els següents mètodes:

- Targeta de dèbit o crèdit.

- Vilawatt.

Pagaments amb targeta

A vegades es poden produir retards en el procés de pagaments i operacions. Això significa que poden produir-se retards de fins a 60 dies hàbils en el cobrament del compte bancari o en el càrrec de la targeta.

El càrrec de les compres realitzades en la web apareixeran sota el nom de Pecunia Cards.

Segons les pràctiques bancàries habituals, una vegada hagis fet el pagament d'una comanda mitjançant targeta i el pagament sigui autoritzat, l'entitat emissora de la targeta retindrà l'import de la compra.

Si la compra és rebutjada pel venedor o cancel·lada per qualsevol altra raó, l'entitat emissora no realitzarà la transferència del pagament al venedor i alliberarà la quantitat corresponent en el compte del titular.

Aquest tràmit pot tenir una durada d'entre 3 i 5 dies hàbils, però existeixen entitats que poden demorar-se més.

El Client accepta que ni l'Ajuntament de Viladecans ni el comerç corresponent són responsables d'un possible retard per part de l'entitat emissora de la targeta titularitat del Client a alliberar l'import del seu compte.

Què passa si l'article no està disponible?

En cas que el comerç no disposi del producte, seràs informat de la falta de disponibilitat del mateix i el comerç haurà d'abonar sense cap demora la quantitat pagada. L'import a recuperar per part del client serà el del producte no disponible en la Plataforma. És a dir, en cas de fer una compra amb múltiples productes, únicament es retornarà l'import del producte que està fora d'estoc.

Necessites factura?

Per a sol·licitar una factura, has de posar-te en contacte amb el comerç al qual li has fet la compra. Tens totes les seves dades en la fitxa de productor. En el següent enllaç trobaràs tots els comerços de la Compra08840.