Tens algún dubte comprant? T’atenem al 931828633 (dill-div 10-14h) o en hola@compra08840.com

FORMES DE PAGAMENT I PREUSEls preus dels productes es mostraran amb IVA inclòs. Abans de l'inici del procediment de compra de comandes, s'indicarà el preu final de la comanda completa, inclosos els impostos, increments o descomptes que s'apliquin a la vostra oferta i les despeses addicionals que se us puguin transmetre.
Les despeses d'enviament són gratuïtes per al Client en qualsevol de les seves comandes, de manera que aquest concepte no es cobrarà, sent el seu import a l'hora de fer la compra de Productes Zero Euros.
La realització de la comanda mitjançant l'emveniment del formulari de compra implica el compliment del preu ofert i les condicions de venda vigents en aquest moment en particular. Un cop realitzada la comanda, la compra es considerarà perfeccionada íntegrament, amb totes les garanties legals que cobreixin el consumidor adquirint, i a partir d'aquest moment els preus i condicions seran contractuals, i no podran ser modificats sense l'acord exprés d'ambdós contractistes.
Els Clients adquiriran els Productes a la Plataforma mitjançant el pagament amb targeta de dèbit o crèdit o Vilawatt.
Noteu que de vegades es produeixen retards en el procés de pagament i transacció; la qual cosa pot comportar retards de fins a seixanta (60) dies hàbils en el cobrament del compte bancari o del càrrec a la targeta de crèdit o dèbit. El càrrec que el Client veurà en el seu extracte de targeta apareixerà a nom d'Incubout - Viladecans.
El client pot sol·licitar una factura per a la seva compra directament al comerciant.
En cas de no execució de la Comanda per part del comerciant perquè el Producte contractat no està disponible, el Client haurà d'estar informat d'aquesta no disponible i ha de poder recuperar sense demora indeguda les quantitats que hagi pagat en virtut d'ella. L'import a recuperar serà l'import del producte que no estigui disponible a la Plataforma. En el cas que el Client fa una comanda múltiple (diversos productes) només se li retornarà l'import del producte fora d'estoc.
De dèbit de les pràctiques bancàries habituals, un cop hagis fet una comanda amb targeta de crèdit o dèbit i s'hagi autoritzat el pagament, l'emissió de la targeta propietat del Client conservarà l'import total de la comanda. Si l'Ordre és rebutjada posteriorment pel venedor o cancel·lada per qualsevol altre motiu, l'emissió de la targeta no farà la transferència per al pagament de la Comanda, sinó que tornarà a alliberar l'import corresponent al compte del titular de la targeta. Això pot durar entre 3 i 5 dies laborables (o més, depenent de l'emissió de la targeta). El Client accepta que ni Ajuntament de Viladecans ni el comerç corresponent són responsables d'un possible retard per part de l'entitat emissora de la targeta propietat del Client en l'alliberament de l'import del seu compte.