Enviaments en Compra 08840

Quines opcions ofereixen els comerços?

Només recollida en botiga

Alguns comerços no ofereixen la possibilitat d'enviaments a domicili, per la qual cosa una vegada feta la compra hauràs de passar pel comerç a recollir la teva compra. Entra en la fitxa de comerciant o posa't en contacte amb el comerç en qüestió per a saber quan pots recollir la comanda.

Recollida en botiga i enviament a domicili

Algunes empreses donen opció a la recollida de compra en botiga a més de l'enviament a domicili; uns altres, es reserven el dret d'oferir alguns productes exclusivament amb recollida en botiga.

Enviament a domicili:

  • Logística pròpia.
  • Correus.
  • Altres empreses de paqueteria.

 

Els comerços disposen de diferents empreses de paqueteria, pots trobar la informació concreta dels terminis de lliurament i despeses d'enviament en la Fitxa del Comerç.
 

Enviaments mitjançant Correus

Els comerços que tenen contracte amb l'empresa de Correus utilitzen el servei d'enviaments Estàndard, per la qual cosa els lliuraments es realitzen en un termini de 48/72h laborals.

El client pot triar on recollir el paquet: en el seu domicili, oficina de Correus o en un CitiPaq (taquilla intel·ligent).

En aquells casos en els quals a causa del pes, volum del paquet o característiques de l'immoble on s'hagi de fer el lliurament, aquesta no es pogués efectuar, la comanda es lliurarà a porta de carrer o a l'Oficina que Correus tingui en destí, previ acord amb el destinatari.

Correus es reserva el dret a modificar els horaris acordats per als lliuraments o recollides, en funció de les seves pròpies necessitats organitzatives.

El lliurament es realitzarà a l'adreça indicada, sota signatura:

  • Si es sol·licita lliurement a Domicili: es lliurarà en la direcció del client, previ aviso via SMS i/o email. Aquest servei porta associats dos intents de lliurament, i en cas de no poder-se lliurar, romandrà en l'Oficina de Correus durant 15 dies naturals.

 

  • Si es sol·licita lliurement a Oficina: Es lliurarà en l'Oficina Postal designada pel client. En aquest cas, s'avisarà al client de la seva arribada a l'Oficina mitjançant SMS i/o email. El paquet romandrà en l'Oficina de Correus a la seva disposició durant 15 dies naturals.

Pots consultar l'estat de la teva comanda, sempre que sigui de Correus, a través de Correus En línia.

 

Enviaments mitjançant altres empreses de paqueteria

Trobaràs la informació dels lliuraments en el perfil del comerciant.