Tens algún dubte comprant? T’atenem al 931828633 (dill-div 10-14h) o en hola@compra08840.com

Devolucions i devolucionsConforma el que estableix la legislació vigent, el dret de desistiment dels Clients no s'aplicarà a les comandes relatives a: (i) el subministrament de productes alimentaris que puguin deteriorar-se o caducar ràpidament; (ii) el subministrament de béns segellats que no siguin adequats per a la devolució per motius de salut o higiene i que s'han desprecintat després del lliurament.

Les obligacions derivades de la normativa reguladora dels drets del Client i del consumidor són assumides pel Venedor.

El Venedor ha de concedir al consumidor el dret a retirar-se del contracte retornant les seves compres en un termini de 14 dies naturals. Si el producte es retorna sense el seu embalatge original, el producte pot ser depreciat.

El termini de desistiment expirarà 14 dies naturals des del dia en què el consumidor o un tercer indicat per ell, a part del transportista, van rebre la bona

En el cas que en el mateix ordre el Client hagi adquirit múltiples béns que li han estat lliurats per separat, el termini de desistiment caducarà 14 dies naturals a partir del dia en què el consumidor o un tercer indicat per ell, a part del transportista, rebés l'últim d'aquests béns.

En exercir el dret de desistiment respecte dels productes adquirits exclusivament a la plataforma 'Comprar 08840', el Client haurà de comunicar al Venedor la seva decisió inequívoca de retirar-se del contracte pel qual haurà de posar-se en contacte amb el Venedor a través de les seves dades de contacte que apareixeran a la targeta del venedor, que informarà de com exercir aquesta retirada així com les conseqüències de l'exercici d'aquest dret.

 

En el cas que el Venedor no hagi rebut el pagament d'INCUBOUT SL en relació amb la compra d'un producte en el qual un Client reclama exercir el seu dret de desistiment, i sempre que es faci dins del termini legalment establert, el Venedor haurà de comunicar aquest fet a INCUBOUT SL perquè procedeixi a fer la devolució econòmica al Client.