Tens algún dubte comprant? T’atenem al 931828633 (dill-div 10-14h) o en hola@compra08840.com

Centre d'ajuda
No trobes el que necessites o tens una consulta? Som aquí per ajudar. Cerqueu la resposta en aquesta secció.

Preguntes freqüents

Compra08840.com és una botiga online on trobaràs productes i serveis dels comerços de Viladecans. Veuràs quina botiga ven el producte o servei i podràs realitzar-hi la comanda directament.

  • 1. Troba el teu comerç de proximitat i de confiança.
  • 2. Escull aquells productes que desitgis de múltiples comerços i afegeix-los al teu carretó.
  • 3. Escull com vols rebre la compra:
    • a. A domicili
    • b. A Citipaq
    • c. Recollida al comerç
  • 4. I a gaudir de la teva compra!

Comprar en Compra 08840 és gratuït. Si vols rebre l'enviament a casa, pagaràs 2,99 € per comerç, tret que el teu carret sigui superior a 20 €, i en aquest cas l'enviament serà gratuït.

Promocionalment, i com a campanya de llançament, l'enviament serà gratuït per a tots aquells/as que comprin des de Viladecans.

Pots pagar amb targeta de dèbit, crèdit o moneda Vilawatt. És un pagament segur.

Els comerços que venen productes trien si volen oferir l'opció d'enviament a domicili o no i per això veuràs que alguns no tenen aquesta opció disponible. Comprova si el servei està inclòs o si has de fer recollida en botiga abans d'efectuar la compra.

Actualment, alimentació i begudes que requereixen cadena de fred no ofereixen el servei d’enviament a domicili. Estem treballant perquè en un futur també puguis rebre les teves comandes d’alimentació a domicili garantint la cadena de fred.

Si ets un comerç de Viladecans, inscriu-te en el formulari que trobaràs en la pàgina de comerços (+link) i contactarem amb tu. Si compleixes els requisits, et donarem accés i et formarem d'una forma molt ràpida i senzilla perquè puguis vendre ràpidament.
Compra 08840 és un projecte subvencionat per l’Ajuntament de Viladecans per ajudar el petit comerç. L’única despesa associada és el 1 % (exclòs IVA) de la intermediació del total de la facturació.

Estem a la teva disposició a hola@compra08840.com

Més consultes? Contacta amb nosaltres directament